Nybakat bröd finns att köpa i brödbutiken i Slöjdarnas Hus
onsdag till lördag mellan 7 och 15
Ljust surdegsbröd med underbar skorpa.
Ingredienser: vetemjöl, dinkelmjöl, salt.
Vikt: 500g. Pris: 65:-
Mustigt surdegsrågbröd med tranbär och solroskärnor.
Ingredienser: vetemjöl, rågmjöl, tranbär, solroskärnor, salt.
Vikt 600g. Pris 68:-
Rågsurdegsbröd av dansk typ. Perfekt med en bit getost och en snaps. Eller riktigt danskt med en Gamle Ole.
Ingredienser: rågmjöl, sirap, solroskärnor, sesamfrö, linfrö, salt.
Vikt 500g. Pris 65:-
Ljust surdegsbröd med extra god skorpa med fröblandning på sesam, linfrön och pumpakärnor.
Ingredienser: vetemjöl, dinkelmjöl, salt, sesamfrö, linfrö, pumpakärnor.
Vikt 500 g. Pris 65:-
Vörtbröd på surdeg och egen vört.
Ingredienser: vetemjöl, rågmjöl, vört (mältat korn), sirap, russin, salt, jäst, nejlika, pomeransskal,
Vikt 600 g. Pris 70:-
Rent dinkel/spelt-bröd på både fullkorn och siktad dinkel. Med lingon plockade i västerbotten, rostade solros & pumpakärnor i. 65:-
Långsamt jästa semmelbullar med poolish. Samma ekologiska mjöl från Orga Kvarn som våra matbröd. Och egentillverkad mandelmassa med rostade mandlar.
Säljs under semmelsäsongen
Copyright © Yest AB